Je bedrijf groeit (te) snel

De economie trekt weer aan en de orders nemen toe. Dat is natuurlijk een mooie ontwikkeling, maar is jouw bedrijf hier ook klaar voor? Het kan zijn dat je iemand nodig hebt, die jou ondersteunt bij alle keuzes die je in deze fase moet maken. Waar en hoe vind je een goede accountant, hoe selecteer je gemotiveerd personeel, waar vind je een goede webbouwer, een tekstschrijver, hoe en waar vind je tijdelijk extra ruimte of hoe regel je een extra financiering? Allemaal vragen waarover je met mij kunt sparren. Ik regel alle zaken in overleg met jou en maak gebruik van mijn netwerk om jou te ontzorgen tijdens de groei van je bedrijf. Ik daag je uit en motiveer je om vooruit te blijven kijken en de consequenties van bepaalde beslissingen te zien. Je staat er niet alleen voor, ik help je graag.

De structuur in je bedrijf is even zoek…

Hoe fijn is het, als je precies weet hoe alles in je bedrijf geregeld is. Dat je weet waar alles te vinden is en je, bij wijze van spreken, met één druk op de knop alle zakelijke processen en management informatie zichtbaar hebt. Vaak ontbreekt het je aan tijd en kennis. Of je hebt er geen zin in. Zeker als je al een paar jaar ondernemer bent, kan de orde in je bedrijfsvoering onder druk komen te staan. Stop je zorgen hierover en schakel mij in. Ik breng structuur aan en bedenk oplossingen, waardoor jij je weer kunt richten op datgene waar je goed in bent.

Voor wie?

 • Voor ondernemers in de creatieve sector, zoals kunstenaars, ambachtelijke ondernemers en muzikanten, maar ook voor horeca-eigenaren, winkeliers en schoonheidsspecialisten. Kortom, voor elke ondernemer die met passie in zijn of haar vak werkzaam is.

 • Zakelijke dienstverleners, zoals makelaarskantoren, architectenbureaus, binnenhuisarchitecten, advocatenkantoren, notariskantoren.

5 werkgebieden

Gem business support kun je inzetten voor:

 1. Financiën: structuur aanbrengen in en opzetten van de administratie en financiën binnen je bedrijf, het doorlichten van je verzekeringsportefeuille en het organiseren van afspraken met externe partijen, zoals een accountant of de Belastingdienst.
 2. Marktbewerking: het goed positioneren van je bedrijf voor meer klanten en meer omzet.
 3. Communicatie: het schrijven van teksten voor brochures, flyers, persberichten, maar ook het (her)schrijven van webteksten en het redigeren van boeken/e-books.
 4. Personeel: personeelsadvertenties opstellen, sollicitatiegesprekken en contractbesprekingen voeren.
 5. Commercie: (tijdelijk) accountmanagement, maar ook het bedenken en uitvoeren van ideeën om een boost te geven aan je sales.

Dáárom kies je voor Gem business support:

 • Ontzorgt jou als ondernemer
 • Gericht op de groei van jouw bedrijf
 • Brengt structuur aan binnen jouw bedrijf
 • Sparringpartner voor al jouw ondernemersvragen
 • Plezier in het ondernemen staat op nummer 1
 • Een handige hulp voor de (thuis)administratie
 • Met Gem kies je voor een vakkundige, oplossingsgerichte en positieve aanpak

“Denk altijd in mogelijkheden.
Dan volgt de oplossing vanzelf.”

– Gemmy Baauw –

Een aantal referenties over Gem business support:

“Gemmy is in haar werkwijze doortastend en denkt in oplossingen. Ze is meer dan betrokken bij de klus, en trekt werk naar zich toe. Bovendien is Gemmy een fijne persoonlijkheid om mee te werken en zeer betrouwbaar. Ze heeft me concreet veel werk uit handen genomen.”

“Gem heeft mij divers advies gegeven bij de opzet van mijn website. Voortvarend, flexibel, heldere no nonsens input en altijd service gericht. Over het eindresultaat ben ik erg tevreden!”

“Gem deinst nergens voor terug en is met teksten goed en vlug.
Huur Gem in voor een uurtje of twee en je zit die dag nergens meer mee.”

S. Hoffman, S&S crewcatering

“Gem helpt mij elk kwartaal met mijn administratie en weet van de rommelige paperassen altijd weer een gestructureerde stapel te maken. Alles wordt zeer accuraat en snel onder handen genomen. Dit geeft mij een enorm gevoel van rust.”

I. Bos

Tarieven

Ik hanteer eerlijke tarieven. Afhankelijk van de werkzaamheden vanaf € 65,00 per uur, exclusief 21% BTW.

button neem contact met mij op

Neem contact met mij op

meer over gemmy

Meer over Gemmy