Sparringpartner en oplosser van knelpunten

Mijn naam is Gemmy Baauw en ik ben de drijvende kracht achter Gem business support. Ik vind het heerlijk om problemen, van welke aard dan ook, op te lossen en zakelijke processen te structureren. Omdat achter elke ondernemer een ander mens schuil gaat, zijn er geen standaard oplossingen. En juist dàt vind ik de uitdaging en vooral daar ligt mijn kracht: een oplossing, afnemer of structuur vinden die past bij die specifieke persoon. En tussen alle werkzaamheden door ziet de ondernemer mij graag als sparringpartner voor diverse ondernemersvragen.

Achtergrond

Mijn achtergrond ligt in het onderwijs. Ik heb de Pedagogische Academie afgerond, maar kwam er al snel achter dat mijn ambities en nieuwsgierigheid te groot waren om in het onderwijs werkzaam te blijven. Door de overstap naar het bedrijfsleven heb ik een mooie carrière kunnen opbouwen en heel veel geleerd. Het leuke is dat opleiding en training altijd wel een deel van mijn functie is blijven uitmaken. Het overdragen van kennis, dat is eigenlijk altijd gebleven.

Op persoonlijk vlak heb ik ook een ontwikkeling doorgemaakt. Niet alles loopt altijd zoals verwacht of gepland en soms loop je tegen je eigen grenzen op met, zoals in mijn situatie, een burn-out als gevolg. De verschillende therapieën en cursussen die ik de jaren daarna gevolgd heb, hebben mij wat dat betreft veel inzicht gegeven en als mens completer gemaakt. Daarnaast ben ik in 2011 voor ruim 2 maanden naar Ghana afgereisd om les te geven op een schooltje en ik heb er financiële workshop voor vrouwen gegeven. Al met al een bijzondere en leerzame periode.

werkwijze van gemmy

Werkwijze

Mijn aanpak is no-nonsens, persoonlijk en praktisch en altijd mens- en oplossingsgericht. Als sparringpartner en pragmaticus ben ik breed inzetbaar. Als ik het zelf niet kan of weet, dan benader ik iemand uit mijn netwerk. Opdrachtgevers noemen mij positief, scherp, analytisch, humoristisch en empathisch. Ik heb wel eens gehoord: “Ik wil ook een Gemmy”. Daar moest ik om lachen, maar het is natuurlijk wel een enorm compliment.

Mijn werkervaring bestaat onder andere uit:

  • Directeur OrdinO, een werving- en selectiebureau voor hoger management met kantoren in Roermond en Eindhoven.
  • Sales-, districts- en algemeen manager bij Elite en Adrem Uitzendbureau.
  • Sales Representative en Opleider/trainer bij Salesnet Telemarketing.
  • Back-office medewerker Effectenafdeling bij Banque de Suez Nederland
    Medewerker betalingsverkeer binnen- en buitenland bij Citibank.
  • Vrijwilliger bij Anja Charity Foundation in Ghana.

Zullen we kennismaken?

Loop je als ondernemer tegen knelpunten aan in de groei of de structuur van je bedrijf? Of heb je als particulier vragen op het gebied van de (financiële) administratie of het gebruik van een computer? Ik kom graag met je in contact. In een eerste gesprek bespreken we waar je mee zit en wat ik voor je kan betekenen. En als de klik er van beide kanten is, maak ik een inschatting van de tijd die ik nodig heb om de klus aan te pakken. Ik geef je een helder overzicht van het aantal uren en de kosten. Daarna ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag. Lijkt dit je wat? Dan maak ik graag kennis met je.

Een aantal referenties over Gem business support:

“Gemmy is in haar werkwijze doortastend en denkt in oplossingen. Ze is meer dan betrokken bij de klus, en trekt werk naar zich toe. Bovendien is Gemmy een fijne persoonlijkheid om mee te werken en zeer betrouwbaar. Ze heeft me concreet veel werk uit handen genomen.”

“Gem heeft mij divers advies gegeven bij de opzet van mijn website. Voortvarend, flexibel, heldere no nonsens input en altijd service gericht. Over het eindresultaat ben ik erg tevreden!”

“Gem deinst nergens voor terug en is met teksten goed en vlug.
Huur Gem in voor een uurtje of twee en je zit die dag nergens meer mee.”

S. Hoffman, S&S crewcatering

“Gem helpt mij elk kwartaal met mijn administratie en weet van de rommelige paperassen altijd weer een gestructureerde stapel te maken. Alles wordt zeer accuraat en snel onder handen genomen. Dit geeft mij een enorm gevoel van rust.”

I. Bos
button neem contact met mij op

Ik wil een kennismakings- gesprek

groei bedrijf

Ik zoek ondersteuning voor mijn bedrijf

Ik zoek hulp voor mijn thuisadministratie

Help mij met het regelen van zaken via de computer